Neix un nou canal de televisió per Internet a Valldoreix


  • Comparteix:

Ja emet en fase de proves el nou canal de televisió per Internet Valldoreix TV. La inciativa sorgeix del viver d'empreses Valldoreix Activa i pretén ser una plataforma per oferir continguts audiovisuals d'interès per a ciutadans i empreses. La productora VDX TV serà l'encarregada de la producció de les emissions.

Els ciutadans de Valldoreix compten a partir d'ara amb una nova plataforma audiovisual per produir continguts propis a tot el món. Sense ànim de lucre i amparada pel viver d'empreses Valldoreix Activa, neix la nova televisió per Internet de Valldoreix, VDXTV.com.

Una de les responsables del departament de comunicació de Valldoreix Activa i creadora del canal, Imma Lázaro, explica en què consisteix la proposta.

Imma Lázaro

És una plataforma a nivell de carrer, experimental, amb continguts poc comercials i minoritaris. No té ànim de lucre i està al servei del poble de Valldoreix.


Els continguts del canal els realitzarà majoritàriament la productora VDX TV, que també fa programes per a altres mitjans com Televisió Sant Cugat. Tot i així, la nova televisió per Internet està oberta a suggeriments i propostes d'aquells valldoreixencs que vulguin colaborar amb la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.