Més d'una tercera part dels santcugatencs treballen a la ciutat


  • Comparteix:

Quatre de cada 10 residents de Sant Cugat tenen el seu lloc de feina a la ciutat. L'atur és del 4,4,% i està integrat majoritàriament per dones d'entre 30 i 40 anys que no tenen estudis universitaris.

Més de 27.000 santcugatencs no s'han de desplaçar per anar a treballar, perquè tenen el seu lloc de feina a la ciutat. Això significa que gairebé el 40% dels residents treballen a la ciutat.

Tot i aquestes dades, l'alcalde Lluís Recoder explica que a Sant Cugat hi ha atur.

Lluís Recoder

Malgrat les dades d'ocupació, que són força positives i posen de manifest la capacitat de crear riquesa i llocs de treball a la ciutat, a Sant Cugat també hi ha atur, com a totes les ciutats, malauradament.


A Sant Cugat hi ha 1.508 persones desocupades, de les quals 835 són dones. Els aturats santcugatencs, que representen un 4,4% de la població activa de la ciutat, es concentren en activitats immobiliàries, comerç i indústria manufacturera. Les dades, del desembre de 2004 i extretes del Departament de Treball de la Generalitat, mostren que el perfil de desocupat a Sant Cugat és d'una dona d'entre 30 i 40 anys sense estudis universitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.