Les línies de telefonia fixa creixen un 47% en cinc anys


  • Comparteix:

Sant Cugat incrementa un 47% les línies de telefonia fixa en cinc anys, segons recull l'anuari de la Caixa. Aquest augment es deu principalment a la consolidació de l'oferta que inclou trucades, Internet i televisió a un preu tancat. L'increment de línies fixes a Sant Cugat supera en gairebé 30 punts percentuals Catalunya, on han incrementat un 18'3%.

Tot i el creixement exponencial del número de telefons mòbil en els darrers anys, la quantitat de línies de telefonia fixa no ha parat d'augmentar tal com recull l'anuari de la Caixa. El número de telèfons a casa arriba a superar els 3 milions i mig a Catalunya, cosa que suposa un increment del 18'3% en cinc anys. A la nostra ciutat, el número de línies fixes han tingut un creixement del 47%, convertint-se en una de les ciutats de la corona metropolitana amb un increment més significatiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.