La Floresta disposarà de 200.000 euros de lliure disposició, un 10% més que enguany


  • Comparteix:

La Floresta disposarà de 200.000 euros per a la lliure disposició de les associacions de veïns del districte en el pressupost del 2007. L'increment de la partida respecte l'exercici passat és del 10%. Pel que fa al manteniment del districte, la recuperació del paper i el vidre, l'enllumenat i el clavegueram tenen els increments més importants. En la presentació dels comptes a la Floresta, el representant del PSC abandona el consell per discrepàncies amb l'ús del torn de paraula.

Les associacions de veïns, que no han assistit aquest dijous a la presentació del comptes del 2007, disposaran de 200.000 euros de lliure ús, un 10% més que enguany. Les entitats dels districte continuen treballant per determinar en quin projecte es destinarà aquesta quantitat.

En el capítol de manteniment del districte, destaca l'increment del gairebé 55% de la partida de la recuperació de paper i vidre, arribant als 78.000 euros. També creix un 68% la partida dedicada al clavegueram, amb poc més de 80.000 euros. L'enllumenat també pateix una crescuda del 62%, amb una partida de 160.000 euros.

La reforma del Casino de la Floresta i la urbanització de carrers de la zona queden pendents de modificacions posteriors dels comptes. En aquest sentit, el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha subratllat que hi ha recursos econòmics suficents per invertir en aquests projectes.

Escoltem Joly, en referència a la urbanització dels carrers.

Jordi Joly




A l'oposició, el representant d'ICV-EA, Xavier Laborda, ha remarcat que l'increment de la despesa s'ha d'acompanyar de bona gestió.

Xavier Laborda

No és només fer més despesa, sinó que cal tenir present la qualitat de l'execució.


En la presentació dels pressupostos, el representant del PSC, Juan Carrasco, ha decidit abandonar el consell de districte. Carrasco ha entès que ERC, com havia fet dimecres a Mira-sol, preferia que es pronunciessin primer els socialistes per respondre posteriorment per al·lusions. D'aquesta manera, segons els socialistes, els republicans canviaven l'ordre del torn de paraula, als quals pertocaria parlar abans del PSC.

Per la seva banda, el representant d'ERC, Toni Ramon, ha remarcat que el parer de la seva formació s'expressa mitjançant el tinent d'alcalde Jordi Joly, amb qui comparteixen equip de govern. Ramon ha remarcat que al consell de districte de Mira-sol va respondre el PSC per al·lusions després d'unes acusacions 'desmesurades'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.