El 'Fora estocs' rep una molt bona resposta dels santcugatencs però baixa la participació de les botigues


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat fa una valoració positiva de l'edició d'enguany del 'Fora Estocs', que ha omplert de gent els carrers del centre de la ciutat. Tot i que el número de botigues que hi ha participat ha estat menor del que s'esperava, des de la Federació ho atribueixen a la manca d'estocs que ha comportat l'èxit de les rebaixes d'estiu.

Els santcugatencs han pogut aprofitar aquest dissabte per comprar els darrers articles de la temporada d'estiu a preus molt rebaixats. I és que, una vegada més, els comerciants de la ciutat han sortit al carrer per oferir els darrers estocs a preus de ganga.

Des de la Federació de Comerciants, organitzadors de la proposta, s'han mostrat molt satisfets de la resposta que han obtingut per part dels compradors. El seu president, Josep Lluís Galvany, ha lamentat però que el nombre de botigues participants hagi estat menor del que esperaven, tot i que ho ha atribuït a l'èxit de les darreres rebaixes.

Josep Lluís Galvany

Els comerciants estaven molt contents perquè hi havia molt moviment de gent. El que sí que ens ehm adonat és que hi havia menys botigues, però com que les rebaixes han anat molt bé potser no els quedava gènere


La mateixa satisfacció l'han expressat els diversos botiguers que s'han animat a treure els seus productes al carrer. Per a alguns, aquesta és una iniciativa que ja fa anys que hauria de fer-se.

Comerciants

Ja fa molt temps que s'hauria d'haver fet, és una iniciativa molt positiva / està molt bé i la gent hi participa cada vegada més


Els qui més han gaudit de la iniciativa han estat però els compradors. Tot i que alguns no s'havien assabentat de la iniciativa i s'ho han trobat per sorpresa, molts santcugatencs han aprofitat el bon temps per passejar i comprar alguna "ganga".

santcugatencs

Aprofito sempre que hi ha una fira a veure què trobo / hem sortit a comprar coses per casa i ja hem aprofitat per mirar, que sempre cau alguna cosa


Aquest any, i per acabar d'animar la jornada, els comerciants han sortejat un cap de setmana en un balneari de Sitges. A més, també s'han ofert 300 samarretes del comerç local i s'han instal·lat pistes de mini-tennis a la plaça d'Octavià, en col·laboració amb el Club de Tennis.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.