El capital de risc entra a l'escola santcugatenca Àgora


  • Comparteix:

Un fons privat britànic s'ha convertit en soci financer de l'escola santcugatenca Àgora. Aquesta és la primera vegada que el capital de risc s'introdueix en l'ensenyament privat català.

L'empresa 'Baring Private Equity Partners España' ha comprat participacions de la societat Estudis Àgora, propietària de l'escola privada de Sant Cugat que porta el mateix nom. D'aquesta manera, la gestora britànica es converteix en soci financer del centre escolar en una operació pionera a Catalunya.

Es tracta de la primera operació en què s'inverteix capital de risc en el sector de l'ensenyament privat a Catalunya. Aquest sector financer es dedica a invertir temporalment en una empresa per desenvolupar-la i, més endavant, vendre les participacions a un preu més alt per obtenir-ne beneficis.

Fonts del sector apunten que aquesta és només la primera pedra d'un projecte que té com a objectiu la creació d'una gran xarxa de col·legis privats a l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.