Cau el nombre d'usuaris dels autobusos urbans a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els autobusos urbans de Sant Cugat han reduït el nombre de viatgers un 1,4% durant el primer semestre de l'any. En canvi, la línia del Vallès dels FGC ha experimentat un augment de gairebé 8 punts i ha registrat més de 14 milions de passatgers. La línia 7 de Renfe ha tingut 1,4 milions d'usuaris durant el primer semestre de l'any.

L'ús dels autobusos urbans ha baixat a Sant Cugat un 1,4% durant el primer trimestre de l'any, segons dades de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). El nombre de passatgers en aquest període s'ha limitat a 500.000. Aquesta xifra contrasta amb la tendència a l'alça que havia experimentat aquest tipus de transport els últims anys.

Les estadístiques són millors en el cas dels Ferrocarrils de la Generalitat. La línia del Vallès ha pujat un 7,8% el nombre d'usuaris i ha arribat als 14,2 milions de viatgers en els últims 6 mesos. Els FGC són un dels transports que han experimentat un creixement més important, segons l'estudi de l'ATM.

En relació a la línia 7 de Renfe, amb parada a la nostra ciutat, ha aplegat 1,4 milions d'usuaris durant aquest primer trimestre de l'any. En general, els Rodalies de Renfe han registrat un creixement modest, d'un 1,1% respecte el primer trimestre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.