Kotler parlarà de la innovació en màrqueting en el fòrum Santcugatribuna


  • Comparteix:

L'especialista en màrqueting, Philip Kotler, serà el proper ponent del Santcugatribuna el divendres 17 de novembre. Kotler pronunciarà una conferència sobre la innovació en el món del marquèting a l'espai BMW-Cano Catalunya.

El proper ponent del fòrum empresarial és professor de la Kellogg School of Management de la Northwestern University de Chicago. Kotler està considerat un dels especialistes més importants del món en mercadotècnia. El nord-americà és un dels impulsors del màrquèting social, una aplicació dels conceptes i tècniques del màrqueting tradicional per aconseguir canvis positius per a la societat.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, destaca la importància del màrqueting en l'economia actual.

Jordi Joly

L'anàlisi del mercat és fonamental per a l'economia i les empreses.


Kotler ha escrit més de 22 llibres sobre màrqueting i ha rebut diverses distincions per la seva contribució a aquesta disciplina. Les seves obres s'han traduït a més de 20 idiomes i se n'han venut més de 5 milions d'exemplars arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.