El govern espanyol paga 73 milions per surpimir el peatge de l'AP-7 al pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

El govern espanyol ha pagat 73 milions d'euros a Acesa per la supressió de la barrera de peatge de l'autopista AP-7 al seu pas per Sant Cugat l'any 2002. L'executiu remarca que encara no és possible dir quina serà la compensació corresponent al 2006.

El govern espanyol ha facilitat les dades arran d'una pregunta de CiU sobre els diners pagats a la concessionària d'autopistes d'Abertis, participada per La Caixa i ACS, per la gratuïtat dels peatges. Acesa va rebre gairebé 10 milions d'euros el 2000 i, l'any següent, en va rebre 11. Entre el 2002 i el 2005, Acesa es va embutxacar 15'3 milions d'euros.

Segons el govern espanyol, encara no és possible indicar la compensació corresponent a l'exercici del 2006. La gratuïtat de l'AP-7, coneguda com B-30, és fruit d'un pacte de CiU amb l'executiu espanyol del Partit Popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.