El comerç tracta la seguretat laboral en una jornada de treball


  • Comparteix:

Una trentena de botiguers ha participat aquest dilluns en la primera jornada de xerrades formatives, organitzada per la Federació d'Associacions de Comerciants. Els ponents convidats han tractat els riscos sanitaris i el futur del comerç local. La jornada ha coincidit amb la celebració del segon aniversari de la federació de comerciants.

El director d'higiene de la clínica Asepeyo, Miquel Solanellas, i el representat de la Cambra de Comerç, Miquel Rodríguez, han impartit les primeres conferències al matí. Posteriorment, ha tingut lloc el dinar, que ha aplegat un centenar de persones. La xerrada del president l'associació comercial Granollers Centre, Amadeu Barbany, ha servit per posar el punt i final de la jornada.

Miquel Solanellas ha analitzat davant d'una trentena de persones la llei de prevenció d'accidents laborals. Solanellas explica quines són les principals queixes dels comerciants.

Miquel Solanellas

He explicat com millorar la seguretat dels treballadors als establiments.


La federació ha fet un balanç positiu de la participació en la jornada. L'entitat pretén que les xerrades serveixin per formar els comerciants i incrementar el contacte entre els associats.

Escoltem el president de la federació, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Estem contents de la participació i del nivell dels conferenciants.


La direcció de la federació ha avançat que pretén repetir la jornada formativa en els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.