ICV-EA demana inversions als districtes en les al·legacions als pressupostos del 2007


  • Comparteix:

ICV-EA reclama partides plurianuals per als projectes de construcció de la piscina de Mira-sol i de rehabilitació del Casal de la Floresta. Així consta a les al·legacions que han presentat els ecosocialistes als pressupostos municipals del 2007. Una altra de les esmenes reclama una partida per connectar el barri de Mas Gener, a Mira-sol, amb Rubí.

Iniciativa ha presentat 11 al·legacions als pressupostos municipals per a l'any vinent. Entre les esmenes, els ecosocialistes reclamen que s'ampliï la partida destinada a contenidors de paper, vidre i fracció orgànica per garantir que s'implementa la recollida selectiva i orgànica a tots els districtes de la ciutat.

Ho explica la regidora ecosocialista Assun Reyes.

Assun Reyes

Demanem una ampliació de la partida per garantir la finalització de la implantació de la recollida selectiva i orgànica a tot el municipi. És una assignatura pendent.


Els ecosocialistes també demanen introduir una partida per engegar un projecte de connexió per a vianants i bicicletes entre el barri mirasolenc de Mas Gener i Rubí.

Pel que fa als districtes, Iniciativa denuncia que els pressupostos del 2007 no preveuen partides per la piscina de Mira-sol ni per finalitzar la rehabilitació de l'antic casino de la Floresta.

El regidor Xavier Laborda demana inversions plurianuals per tirar endavant aquests projectes i posar fi a la 'crisi política' que pateixen els districtes.

Xavier Laborda

Són dues mesures que proposem per encarrilar la desatenció i la crisi política que hi ha als districtes.


ICV-EA també aposta perquè s'expliciti la partida destinada a la urbanització de les Planes i les seves fonts de finançament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.