L'Ajuntament inaugura les oficines de Promusa i l'Oficina Local d'Habitatge a l'edifici Torre Blanca


  • Comparteix:

L'edifici Torre Blanca acollirà les noves seus de Promusa i de l'Oficina Local d'Habitatge. L'Ajuntament ha inaugurat aquest dijous les noves instal·lacions i centralitza, d'aquesta manera, tots els serveis municipals d'habitatge públic. Promusa ha presentat també la seva nova pàgina web (www.promusa.cat).

Promusa i l'Oficina Local d'Habitatge han inaugurat aquest dijous les seves noves oficines, ubicades a l'edifici Torre Blanca. Amb aquests canvis l'Ajuntament centralitza tots els seus serveis d'habitatge.

Aquesta reagrupació de serveis ha estat possible després del trasllat del Servei de Salut Mental, que estava a la tercera planta de l'edifici Torre Blanca, al CAP de la Mina.

Promusa, que fins ara estava a la primera planta del mateix edifici ha pujat fins a la tercera planta perquè les dependències del tercer pis són més grans. D'aquesta manera, l'Oficina Local d'Habitatge ha deixat l'ubicació provisional de la Plaça Lluís Millet i s'ha traslladat a l'edifici Torre Blanca, ocupant el lloc que fins ara acollia Promusa.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Així podem integrar les polítiques públiques que es fan des de Sant Cugat per afavorir l'accés de les persones a l'habitatge.


Coincidint amb la inauguració de les seves noves instal·lacions, Promusa ha presentat la seva nova pàgina web, www.promusa.cat. Aquesta nova pàgina permetrà als ciutadans incriure's a les promocions, comprovar-ne l'estat i la seva resolució final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.