El grup que gestiona l'HGC vol ampliar la seva xarxa hospitalària


  • Comparteix:

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

Edifici de l'Hospital General de Catalunya

El grup Catalana de Diagnòstic i Cirurgia, propietari de l'Hospital General, vol ampliar la seva presència a Catalunya amb més centres sanitaris. L'empresa ja ha encetat contactes amb diferents entitats, però considera prioritari consolidar l'Hospital General, que continuarà sent el vaixell insígnia del grup.

Catalana de Diagnòstic vol ampliar la seva xarxa hospitalària abans que acabi l'any 2003, seguint l'estratègia de la matriu a l'Estat espanyol, que ja compta amb 12 centres sanitaris. Les noves adquisicions no faran ombra al centre ubicat a Sant Cugat, que continuarà sent el més important i que s'ha de consolidar per poder tirar endavant les ampliacions. Així ho explica el director de projectes i inversions de l'Hospital, Xavier Palet:

Xavier Palet

L'HGC continuarà sent el principal centre del nostre grup


Els directius de l'Hospital General consideren que els equipaments sanitaris catalans, tant d'àmbit públic com privat, estan excessivament centralitzats a Barcelona. A tot el Vallès hi ha menys de 300 llits d'empreses privades, mentre que a la ciutat comtal n'hi ha més de 2.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.