Aprovats definitivament els pressupostos per al 2007


  • Comparteix:

El ple municipal ha aprovat definitivament els pressupostos del 2007, amb el suport de l'equip de govern i els vots en contra de l'oposició. A la sessió plenària d'aquest dilluns, CiU i ERC han rebutjat les al·legacions de la resta de partits. Per la seva banda, el PSC i ICV-EA han criticat la manca d'inversions dels pressupostos, mentre que el PP titlla els comptes d''electoralistes'

Amb l'aprovació dels comptes, l'equip de govern defensa que s'acompleix el calendari pressupostari. L'àrea d'Economia també ha destacat que es potencia el creixement de la despesa en relació amb l'augment d'ingressos.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha dit que preveuen modificar els pressupostos al llarg del 2007 per incloure altres projectes. En concret, Joly ha avançat que s'inclouran més endavant als comptes la remodelació del Casino i del paisatge urbà de la Floresta.

Escoltem Joly.

Jordi Joly

A les al·legacions em demanen que gasti més, però no em diuen d'on he de treure els ingressos o quina partida retallo.


El PSC considera que els comptes aprovats són exemple de 'manca de planificació a mig termini' de l'equip de govern. Segons els socialistes, els pressupostos vulneren 'principis de comptabilitat' i 'falseja dades.

Escoltem el regidor Pau Calsamíglia.

Pau Calsamíglia

En els darrers tres anys, l'Ajuntament ha estat escenari d'opacitat informativa pel que fa als pressupostos.


ICV-EA ha lamentat que l'àrea d'Economia hagi rebutjat part de les seves al·legacions per 'preceptes legals'. Els ecosocialistes han criticat que al pressupsot no s'incloguin partides per a la piscina de Mira-sol, la connexió de Mas Gener amb Rubí i l'eliminació de línies d'alta tensió.

Escoltem el portaveu Xavier Boix.

Xavier Boix

Hi falten l'ampliació de la riera per Mas Gener i la piscina de Mira-sol, entre d'altres capítols.


El PP considera que els comptes aprovats són 'electoralistes' i 'partidistes'. Els populars han criticat l'increment en despesa de personal i la manca de dades d'execució de l'exercici passat. El regidor, Rafael Enríquez, ha denunciat la falta d'una partida per a la piscina de Mira-sol, malgrat l'acord del ple municipal.

Escoltem Enríquez.

Rafael Enríquez

Són uns pressupostos propagandístics i electoralistes.


El pressupostos per al 2007 entraran en vigor a partir de l'1 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.