La immobiliària Sacresa pretén edificar un parc empresarial de 25.000 metres quadrats a Can Ametller


  • Comparteix:

La immobiliària Sacresa té la intenció de promoure un parc empresarial de 25.000 metres quadrats a la zona de Can Ametller. Aquesta immobiliària pretén també construir un centre socio-sanitari per la gent gran. La companyia negocia actualment amb l'Ajuntament per tal d'obtenir la llicència dels dos projectes.

El projecte contempla també la construcció d'un hotel de quatre estrelles i cinc mil metres quadrats. El complex empresarial, que estarà format per tres edificis, suposarà una inversió de prop de 50 milions d'euros.

Els plans inicials de la companyia són vendre el complex una vegada estigui del tot acabat.
Aquest no és l'únic projecte de la immobiliària de la família Sanahuja a Sant Cugat. Al costat d'aquest complex, promourà un centre sanitari amb dos-cents habitatges tutelats per la tercera edat. El projecte, que sumarà un total de 26.000 metres quadrats, suposarà una inversió de vint milions d'euros. Aquest projecte es completa amb serveis comuns com ara piscina, biblioteca, restauració, gimnàs i sauna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.