El Premi BigMat 2007 reconeixerà els millors professionals de la construcció


  • Comparteix:

El Premi BigMat 2007 a la Millor Construcció distingirà l'obra arquitectònica més destacada dels últims anys. Aquesta associació d'empreses està integrada per Bigmat Julià i per Foap, companyia implantada a Sant Cugat i dirigida per l'exalcalde de la ciutat, Joan Aymerich, que n'és el propietari.

El Premi BigMat 2007 està orientat als professionals encarregats del disseny de les obres de construcció aixecades entre els anys 2004 i 2006. La integració a l'entorn urbà i la qualitat i organització arquitectònica són les variables que el jurat del premi tindrà en compte a l'hora d'escollir la construcció guanyadora.

BigMat és un grup d'empreses de materials professionals per a la construcció, que va iniciar la seva activitat a l'estat espanyol el 1997. Actualment està integrat per 119 socis i 216 punts de venda. Amb associats a totes les comunitats autònomes i a països estrangers com França, Bèlgica, Itàlia i Portugal, BigMat està format per BitMat Julià i per Foap, uns magatzems ubicats a Sant Cugat que són propietat de l'exalcalde Joan Aymerich.

El termini de presentació de candidatures s'acaba el proper 31 de gener i el premiat obtindrà un xec per valor de 24.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.