Sant Cugat rep un ajut de la Generalitat per potenciar el transport públic


  • Comparteix:

Sant Cugat és una de les onze poblacions vallesanes que ha rebut ajuts econòmics de la Generalitat per potenciar el transport públic urbà. Sant Cugat i Valldoreix han rebut subvencions independents per un valor de 120.000 euros que han servit per cobrir despeses d'actuacions dutes a terme l'any 2006.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha adjudicat onze partides d'ajuts econòmics a 11 poblacions vallesanes, entre elles Sant Cugat, perquè potenciïn el transport públic urbà. La subvenció de 120.000 euros va ser atorgada a l'agost.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que l'ajut ha servit per pagar diferents actualitzacions en matèria de transport urbà.

Cristina Paraira

La subvenció ha sevit per actuacions realitzades a la ciutat durant l'any 2006 com la instal·lació de plataformes modulars davant les parades de bus i diferents obres d'instal·lació.


A l'hora d'atorgar aquests ajuts, s'han valorat aspectes com la implantació dels semàfors per a autobusos, l'increment de la cobertura horària, la creació de noves línies i l'ampliació dels recorreguts i d'adquisició de vehicles adaptats a les persones amb mobilitat reduïda. De cara a l'any que ve, l'Ajuntament tornarà a optar a les subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.