El president del Banc Sabadell-Atlántico analitzarà les perspectives econòmiques al Santcugatribuna


  • Comparteix:

El president del Banc Sabadell-Atlántico, Josep Oliu, serà el convidat al dinar-conferència d'aquest divendres del Santcugatribuna. Sota el títol 'Perspectives econòmiques', Oliu tractarà quins són esl objectius econòmics del 2007. L'acte tindrà lloc a partir de la una del migdia al Teatre-Auditori.

Josep Oliu és president del Banc Sabadell-Atlántico des de 1991 quan va ser nomenat director general de l'entitat. Des de l'arribada d'Oliu les principals actuacions han estat l'adquisició de diferents bancs de l'Estat espanyol com Banco de Asturias, Banco Herrero i Banco Atlántico entre d'altres.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha destacat la figura d'Oliu dins el món empresarial català i la presència de l'empresari en l'economia vallesana.

Per a Joly, aquest nou ponent del Santcugatribuna té la peculiaritat de ser una persona propera als empresaris de la nostra ciutat.

Jordi Joly

Té el seu pes com a personatge del món empresarial català, però també per la peculiaritat que ens toca molt de prop amb la presència del Banc de Sabadell a la nostra ciutat.


Joly ha explicat que és interessant tractar el tema de les perspectives econòmiques just a l'inici d'un nou any.

Jordi Joly

El tema triat és el de les perspectives econòmiques per l'any 2007. Pot ser un tema interessant perquè estem començant aquest nou any.


Josep Oliu és llicenciat per la Univesitat de Barcelona de Ciències Econòmiques i Comercials. Va cursar un màster d'econòmia a la Universitat de Minnesota on també va obtenir el doctorat.

Professionalment ha treballat com a professor a la UAB, i també va ser catedràtic de la Universitat d'Oviedo. Més tard, va ocupar el càrrec de director de planificació de l'INI. L'any 1990 va entrar al consell d'Administració del Banc Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.