Indo trasllada la seva seu corporativa a Sant Cugat aquest febrer


  • Comparteix:

La multinacional òptica Indo traslladarà la seva seu corporativa de l'Hospitalet de Llobregat a Sant Cugat aquest febrer. Indo s'instal·larà en un edifici de l'avinguda Alcalde Barnils com a mínim fins al febrer de 2009, quan podrà exercir el dret de compra de l'immoble a un preu pactat d'11'5 milions d'euros.

Com ja va anunciar a mitjans de 2006, l'empresa multinacional Indo, dedicada a la fabricació i comercialització de lents oftàlmiques, muntures i ulleres de sol, traslladarà la seva seu corporativa a la nostra ciutat.

El trasllat tindrà lloc a mitjans de febrer en un edifici al polígon de can Sant Joan. L'edifici escollit té 7.000 metres quadrats i compta amb quatre plantes, a més d'un semi-soterrani amb llum natural. Segons fonts del grup empresarial, l'objectiu és construir una seu emblemàtica que reflecteixi l'aposta per la innovació i la forta internacionalització que estan portant a terme.

El tinent d'alcalde Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha valorat molt positivament la implantació d'Indo a Sant Cugat. Per a Joly, això és un exemple del creixement econòmic de la nostra ciutat.

El titular d'Economia ha afegit que aquesta nova implantació empresarial respon a la política de l'Ajuntament de 'facilitar' el desenvolupament econòmic com a garantia d'un creixement social 'correcte' per a la ciutat.

Jordi Joly

Va en la línia del creixement que està tenint Sant Cugat. El cas d'Indo el conec perquè vaig visitar el seu director general per agrair la confiança que havien dipositat en el nostre municipi.


A la nova seu, s'hi ubicaran les tres unitats de negoci d'Indo: lents, ulleres i béns d'equip, així com totes les unitats corporatives del grup. Això suposarà el trasllat de 350 persones des de l'Hospitalet de Llobregat fins a la nostra ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.