Banc Sabadell-Atlántico ampliarà la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Banc de Sabadell incrementarà la seva presència a Sant Cugat amb l'ampliació de la seva seu, on hi traslladaran part de les divisions que ara tenen a Sabadell. Així ho ha anunciat el president de l'entitat bancària, Josep Oliu, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna. Oliu ha explicat que enguany s'esperen unes taxes de creixement per sota de les 2006, un any que ha definit com excepcional des del punt de vista econòmic.

L'actual seu que Banc Sabadell té a Sant Cugat s'ampliarà amb un edifici més gran d'aquí a tres anys, aproximadament. I és que l'entitat bancària té la intenció d'incrementar el nombre de divisions a la nostra ciutat, traslladant algunes de les que actualment té a Sabadell.

Per al president de Banc Sabadell-Atlántico, Josep Oliu, Sant Cugat és la ubicació idònia, ja que dóna a l'entitat una taxa de productivitat més alta. Així ho ha explicat aquest divendres, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna.

Josep Oliu

El banc té la intenció d'incrementar la presència i el nombre de divisions a Sant Cugat, perquè és una cruïlla fonamental i la que ens dóna la més alta taxa de productivitat.


Fonts de l'empresa han confirmat que l'entitat bancària construirà un edifici, al costat de l'actual seu, d'unes dimensions més grans. La intenció de l'entitat bancària és alliberar usos de l'actual seu ubicada a la plaça Catalunya de Sabadell i traslladar els empleats a la nostra ciutat. D'aquesta manera, a Sabadell només quedaria el domicili social, situat a l'edifici històric que l'entitat té a la plaça de Sant Roc.

D'altra banda, Josep Oliu ha explicat que les perspectives econòmiques per aquest any es basaran en unes taxes de creixement més baixes que les de l'any passat. I és que, segons Oliu, el creixement econòmic mundial durant el 2006 va ser 'excepcional'.

Josep Oliu

Unes taxes de creixement una mica més baixes que les de l'any passat i probablement una política monetària més estricta.


Per a Oliu, el gran risc que l'economia mundial es pot trobar de cara al 2007 és la situació geopolítica que dóna inestabilitat al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.