La Cambra de Terrassa participarà en el projecte Creapolis d'Esade


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa, amb delegació a Sant Cugat, participarà en el projecte universitari del parc empresarial d'Esade. L'ens cameral també aprofitarà per consolidar l'oficina local amb l'ampliació de les instal·lacions i la incorporació de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat dins el ple de l'entitat.

L'escola de negocis ha proposat a la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa que participi en la definició del projecte Creápolis, un parc universitari i empresarial de 26.000 metres quadrats destinat a la innovació. El president de la Cambra ha concretat en què consistirà la col·laboració en aquest projecte, que es troba ara en fase inicial. Escoltem Marià Gal·lí.

Marià Gal·lí

Una vessant és l'estrictament física de les instal·lacions pròpies. L'altra és buscar una fòrmula per tal que municipis com Sant Cugat tinguin representació dintre dels òrgans.


En els mateixos termes s'ha expressat Gal·lí per valorar la implantació d'Ikea al municipi. El president de la Cambra ha apuntat els plans de mobilitat com a pas previ a l'establiment de la multinacional que, segons Gal·lí, esdevindrà un revulsiu per a les empreses del sector.

Pel que fa a les relacions amb l'Ajuntament, l'ens cameral vol rellançar la delegació santcugatenca, que acaba de complir 4 anys. Les novetats passen per la incorporació del president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, dins el plenari de l'entitat, i l'ampliació de les instal·lacions, ubicades a la Casa Aymat.

Marià Gal·lí

Ens han demanat que col·laborem en la presentació del projecte. Estem contents.


El nou president de la Cambra ha fet aquestes declaracions en el marc del dinar anual amb els mitjans de comunicació. La trobada també ha servit perquè l'entitat reclami a les administracions l'estació vallesana del TGV i la construcció del Quart Cinturó i el Túnel d'Horta.

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, que compta enguany amb un pressupost de 4 milions d'euros, és la tercera cambra de Catalunya després de les de Barcelona i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.