Laboratoris Esteve es qüestiona la implantació a Sant Cugat per la crisi del sector


  • Comparteix:

Laboratoris Esteve s'està replantejant la seva implantació a Sant Cugat per l'estancament de vendes de l'últim any. La direcció de l'empresa assegura que la crisi del sector farmacèutic a l'Estat espanyol posa en dubte els seus plans d'expansió. La farmacèutica tenia previst construir a la nostra ciutat una nova seu corporativa i un centre de recerca.

Les vendes de la branca farmacèutica de Laboratoris Esteve es van estancar durant el 2006. El president de l'empresa, Antoni Esteve, atribueix els mals resultats a l'impacte de la Llei del Medicament, que ha abaratit els fàrmacs, i a la implantació dels genèrics. Segons Esteve, la situació del sector a l'Estat espanyol llença ombres sobre els plans d'expansió del grup, que passaven per la construcció d'una nova seu corporativa i un centre de recerca i desenvolupament a Sant Cugat, a la zona de Can Marcet.

Antoni Esteve, que presideix la patronal Farmaindústria, denuncia una 'asfíxia' del sector.

Antoni Esteve

Una de les preocupacions del sector és que la conjuntura legislativa no ajuda. Notem un cert grau d'asfíxia.


El projecte de Laboratoris Esteve a Sant Cugat, que es va aprovar l'octubre del 2005 al ple municipal, preveia destinar 73.000 metres quadrats a oficines i laboratoris. A més, es destinaven 17.000 metres quadrats a zones verdes i es projectava la rehabilitació de la masia de Can Marcet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.