Els centres escolars Hamelín arribaran a Sant Cugat amb dues franquícies


  • Comparteix:

Els centres d'ensenyament privat Hamelín arribaran a Sant Cugat al curs 2007-2008. El grup escolar obrirà dos espais franquiciats: un es dedicarà a l'ensenyament de 0 a 3 anys i l'altre es destinarà a l'oci educatiu infantil.

El Grup Sas, del qual depenen els cinc centres Hamelín, ha iniciat una expansió per Catalunya mitjançant el sistema de franquícies. Sant Cugat és una de les ciutats on desembarcaran les escoles Hamelín. A hores d'ara, l'àrea d'expansió de Sas i diversos promotors privats encaren la recta final de les negociacions per establir dos centres a Sant Cugat. Si s'assoleix un acord, la nostra ciutat disposaria d'una escola de 0 a 3 anys i un espai d'oci educatiu a partir del curs 2007-2008.

Els centres Hamelín es caracteritzen per impartir un ensenyament trilingüe des de l'inici del sistema educatiu. El centre també incorpora l'estudi de l'alemany i el francès en etapes més avançades dels estudis.

L'obertura d'un centre Hamelín requereix una inversió mínima de 60.000 euros i disposar d'un local. L'espai per instal·lar-hi un centre ha de tenir entre 300 i 400 metres quadrats i una superfície exterior de 70 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.