Recoder valora positivament l'inici de les obres de l'estació de Renfe de Coll Favà però critica el retard


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde Lluís Recoder ha acollit amb satisfacció, i alhora escepticisme, l'anunci fet per Renfe que aquesta setmana engegarà les obres de remodelació de l'estació de Coll Favà. Recoder ha manifestat que no hi ha cap raó que justifiqui el retard d'unes obres que haurien d'haver començat fa anys.

Aquesta setmana, finalment s'ha fet realitat una de les demandes llargament reivindicada des de l'Ajuntament de Sant Cugat. L'alcalde Lluís Recoder ha fet la següent valoració:

Lluís Recoder

Quan vegi que estan treballant em creure que comencen les obres, perquè altres vegades Renfe també ha anunciat l'inici de la remodelació i després no ha estat així


Renfe no ha apuntat quan finalitzaran les obres de remodelació de l'estació. Davant aquesta inconcreció, Recoder ha dit que la sobrecàrrega de les carreteres catalanes i l'increment de població fan necessària, amb urgència, l'entrada en funcionament de l'estació:

Lluís Recoder

Les inversions en transport públic són socialment necessàries i si nosaltres ens hi mullem cal que les altres administracions també ho facin


L'alcalde també ha remarcat que Renfe no tenia cap excusa per no fer aquesta actuació abans. Cal recordar que l'ens estatal té pendent aquesta actuació des de l'any 99.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.