Aliança entre HP i Banc Sabadell per potenciar la seguretat financera a Internet


  • Comparteix:

Banc Sabadell i la multinacional informàtica HP, entitats ubicades a Sant Cugat, invertiran 80 milions d'euros en la creació d'una unitat de seguretat bancària. El centre, que se situarà a les instal·lacions d'HP a la nostra ciutat, tindra una vintena de treballadors.

El nou Centre de Competència en Seguretat per a entorns financers se centrarà a assegurar les transaccions, el control de dades i les noves formes d'interacció amb el client.

L'acord passa per la venda d'una filial de tecnologia que tenien el Banc Sabadell i Siemens, la societat Netfocus, a HP per 8,5 milions d'euros. La venda s'emmarca en un acord tecnològic entre HP i Banc Sabadell que aprofundeix la relació que ja tenia l'entitat vallesana amb el grup informàtic.

HP espera aprofitar l'experiència de Netfocus, que ja ha desenvolupat productes de firma electrònica i de validació per Internet, per donar serveis a altres mercats.

La intenció d'HP és que el Centre de Competència en Seguretat al final del procés tingui una vintena de treballadors. El director general d'HP Serveis, Antonio Crespo, ha afegit que esperen traslladar 'ben aviat' el centre a les instal·lacions de Sant Cugat.

Antonio Crespo

Tenim la previsió de traslladar el centre a Sant Cugat.


Netfocus factura 12 milions d'euros i després de la compra en HP 'es mantindrà la marca', en paraules de Crespo, ja que es considera que té acceptació entre els clients.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.