L'atur s'ha reduït a Sant Cugat el mes d'agost en 20 persones


  • Comparteix:

L'atur s'ha reduït a Sant Cugat durant el mes de setembre en 20 persones, segons dades del Departament de Treball. La taxa d'atur al nostre municipi se situa ara en el 6,54 per cent. A la comarca l'atur també s'ha reduït, trencant la tendència alcista dels últims mesos.

Al municipi ara hi ha 1.458 treballadors que busquen feina. Durant el setembre s'ha mantingut la tendència a la baixa de l'atur a la nostra ciutat, que queda gairebé dos punts per sota del promig de la comarca. Al Vallès, l'atur ha baixat un 3 per cent, però encara hi ha més de 26.500 desocupats.

Per sexes, 3 de cada 5 aturats del Vallès són dones. Des de principis d'any, s'han signat més de 200.000 contractes nous, dels quals un 86 per cent són temporals.

Per sectors, gairebé la meitat dels aturats de la nostra comarca corresponen al sector dels serveis, seguits de la indústria. Sant Cugat continua sent la quarta població del Vallès amb l'atur més baix per darrera de Gallifa, Matadepera i Sant Llorenç Savall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.