Al 2003 es podrà anar des de Sant Cugat fins a la UAB en trens de Renfe


  • Comparteix:

Els sancugatencs podran utilitzar la línia de Renfe abans del desembre de 2003. En aquesta data, els usuaris podran realitzar el recorregut el Papiol-UAB, segons ha anunciat la presidenta del PP, Berta Rodríguez.

Rodríguez s'ha felicitat que, finalment, la línia de Renfe s'obri també als passatgers. Amb aquesta actuació, i segons Rodríguez, els esforços del PP han fet possible descongestionar la sobrecàrrega dels Ferrocarrils de la Generalitat i les carreteres.

La presidenta popular també ha posat data al calendari de funcionament de la línia i ha apuntat que al desembre de 2003, els usuaris podran viatjar des del Papiol fins a la Universitat Autònoma:

Berta Rodríguez

L'obertura de la línia de passatgers tindrà una gran afluència amb els alumnes de l'Autònoma


Després que Foment anunciés el 1999 que remodelaria les estacions de Renfe de Sant Cugat i Rubí, aquesta setmana han començat finalment les obres. Rodríguez ha assenyalat els problemes tècnics de les catenàries, com a causa d'aquest retard. No obstant, la popular ha posat la vista en el futur i en la necessitat d'aquesta línia:

Berta Rodríguez

L'important no és que la línia sigui rentable, sinó que és necessària per a la població


Rodríguez també ha recordat que Renfe s'encarregarà de la remodelació de l'estació de Vullpalleres, que ha de permetre la interconnexió amb la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.