Els treballadors de Delphi a Sant Cugat se sumen a les mobilitzacions contra el tancament a Cadis


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de Delphi a Sant Cugat es manifestarà a Cadis contra el tancament de la planta de Puerto Real. Una decisió que suposarà la pèrdua de 1.500 llocs de treball directes i 3.000 més d'empreses proveïdores. El tancament no afectarà la planta de la nostra ciutat, que té el futur garantit fins el 2010.

Els treballadors de la planta santcugatenca de Delphi, empresa dedicada a la fabricació de components per a l'automoció, se solidaritzen amb els seus companys gaditans. El comitè d'empresa ha decidit desplaçar-se aquest dijous fins a Puerto Real per participar a la manifestació convocada contra el tancament.

El president del comitè d'empresa de Delphi a Sant Cugat, Jordi Casas, explica que la mobilització vol ser un element de pressió perquè les administracions trobin una sortida que eviti el tancament.

Jordi Casas

Cal donar sortida a Cadis, no és admissible deixar al carrer 1.500 treballadors d'un dia a l'altre. Busquem la implicació de les administracions.


D'altra banda, la multinacional Delphi té projectat obrir una planta a Romania al 2010, des d'on produirà components similars al que es fan a Sant Cugat. Tot i això, la direcció ha garantit el volum de producció de Sant Cugat fins aquesta data.

Jordi Casas creu que l'especificitat del producte fet a Sant Cugat és una garantia pel funcionament de la planta a la ciutat.

Jordi Casas

Aqui fem un un producte complicat i dubto que estiguin en condicions de fabricar aquestes bombes.


La planta santcugatenca dóna feina a gairebé un miler de treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.