Nova edició del Santcugatribuna


  • Comparteix:

Robert Kaplan serà un dels ponents

Robert Kaplan serà un dels ponents

El professors d'economia, Robert S Kaplan i Matteo Bonifacio, seran els ponents de l'edició del fòrum Santcugatribuna. La sessió que se aquest dijous estarà marcada per la recent presentació de Sant Cugat per acollir la seu de l'Institut Europeu de Tecnologia.

El professor de la Harvard Bussines School, Robert S. Kaplan, és especialista en sistemes que compatibilitzen cost i prestacions. També és autor de nombrosos llibres de temàtica econòmica i una enquesta del 'Financial Times' el situa entre els 20 primers autors sobre 'management'. La seva ponència es titula ' Strategy focused organisation'.

El professor de la Universitat de Trieste, Matteo Bonifacio, centrarà la seva conferència en recerca i desenvolupament. Bonifacio, que també és director de Polítiques d'Educació i Formació de la Comissió Europea, és especialista en organització i management.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que aquestes dues ponències estan relacionades amb el recent anunci de la presentació de Sant Cugat com a candidatata seu de l'Institut Europeu de Tecnologia.

Jordi Joly

Aquest Santcugatribuna va molt relacionat amb la proposta que ha fet la ciutat de ser la futura seu de l'European Institut of Technology.


La sessió tindrà lloc aquest dijous al Teatre-Auditori a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.