Ple suport de la Generalitat a la candidatura de Sant Cugat a l'IET


  • Comparteix:

La Generalitat dóna ple suport a la candidatura de Sant Cugat a la seu del futur Institut Europeu de la Tecnologia (IET). Des del departament d'Innovació, Universitat i Empresa celebren que la nostra ciutat i l'eix de la B-30 hagin assumit el lideratge del projecte i mostren un 'suport absolut' a la iniciativa.

La Generalitat veu amb molt bons ulls la proposta de Sant Cugat per acollir l'Institut Europeu de Tecnologia. El responsable de Relacions Exteriors del Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (Cidem), Xavier Vilalta, considera que el projecte va en la línia del departament d'Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat.

Xavier Vilalta

Creiem que la inciciativa va molt en línia amb el propi departament i amb el Cidem.


Encara que Sant Cugat no aconseguís acollir la futura seu de IET, la nostra ciutat també tindria la possibilitat d'entrar a formar part d'una de les xarxes de coneixement i innovació que es crearan a partir del nou Institut, les anomenades 'KIC'.

El responsable d'Iniciatives Econòmiques del departament d'Economia de la Generalitat, Xavier Pont, assegura que valoren molt positivament que Sant Cugat entri a formar part d'aquestes xarxes europees.

Xavier Pont

Des d'economia valorem molt positivament la candidatura pel propi EIT i per formar part d'alguns Kics.


La candidatura de la nostra ciutat també compta amb el suport del món empresarial, de les institucions santcugatenques i dels municipis de l'eix de la B-30, Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.