Terra Dolça acull la segona presentació en una setmana de l'últim llibre de Ramon Tremosa


  • Comparteix:

L'economista Ramon Tremosa presenta aquest dimarts el seu darrer llibre, 'Estatut, aeroports i ports de peix al cove'. En aquesta ocasió l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça acollirà les reflexions de Tremosa sobre la gestió de l'aeroport del Prat i el nou Estatut.

En el llibre que es presentarà avui a l'espai gastronòmic i cultural, l'economista analitza el contingut del nou Estatut i la gestió de l'aeroport del Prat, entre d'altres temes de gran interès pel país.

Tremosa parla sobre l'aeroport del Prat.

Ramon Tremosa

És molt important que la societat catalana pressioni els polítics de Madrid per evitar que se subordini el Prat a l'aeroport de Barajas.


Aquesta serà la segona visita de Tremosa a la ciutat en una setmana, ja que dijous va protagonitzar una xerrada davant empresaris santcugatencs. En l'acte celebrat al Trade Center l'economista defensava les tesis del seu llibre i l'impacte en l'economia catalana.

Tremosa havia de presentar primer el llibre a l'espai Terra Dolça, però l'acte es va haver d'ajornar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.