L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat reclama més vols intercontinentals al Prat


  • Comparteix:

L'associació santcugatenca creu que és 'una necessitat de país'

L'associació santcugatenca creu que és 'una necessitat de país'

L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat se suma a les demandes d'un aeroport de Barcelona amb més vols intercontinentals L'associació d'empresaris locals és una de les 151 entitats que ha participat a l'acte de l'IESE.

L'associació considera 'una necessitat de país' que l'aeroport del Prat disposi de més vols intercontinentals. Segons l'entitat, el creixement de Sant Cugat i la resta del Vallès depèn, en bona part, del fet que Barcelona es converteixi en un centre d'interconnexió intercontinental.

El vicepresident de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Joan Franquesa, subratlla la importància de comptar amb més vols a altres continentals.

Joan Franquesa

L'aeroport de Barcelona és una necessitat de país. Sant Cugat no podia callar davant d'aquesta situació.


Franquesa s'ha mostrat partidari de la descentralització d'AENA per gestionar les instal·lacions aeroportuàries de Catalunya. El membre de l'associació ha recordat que, a Europa, només Romania i l'Estat espanyol tenen un model de gestió centralitzat i sense intervenció del sector privat.

Joan Franquesa

Si volem entrar a la primera divisió aeroportuària, cal una gestió descentralitzada.


L'acte d'IESE per reclamar més vols intercontinentals ha estat organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, la Fundació RACC i el mateix IESE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.