El PIB de Sant Cugat creix un 5'6%, dos punts més que l'economia catalana


  • Comparteix:

Sant Cugat creix més que la mitjana catalana i espanyola. Així ho confirmen tots els indicadors que recull el Butlletí Econòmic corresponent al 2005. Durant l'últim any, el Producte Interior Brut (PIB) de la ciutat ha crescut un 5,6%, dos punts per sobre del creixement del conjunt de l'economia catalana. En els últims 12 mesos s'han creat 200 empreses noves a la ciutat.

El vuitè Butlletí Econòmic de Sant Cugat realitzat per la Universitat de Barcelona constata el fort dinamisme econòmic de la ciutat. Segons el responsable de l'estudi, Jordi Suriñach, el creixement del PIB demostra que Sant Cugat segueix en una dinàmica d'activitat molt elevada.

Jordi Suriñach

Crec que la dada principal segueix sent el fort dinamisme econòmic que hi ha. Això demostra que Sant Cugat segueix en una dinàmica d'activitat econòmica molt elevada.


Durant l'any passat, la ciutat va créixer en nombre d'habitants un 2% respecte l'any anterior, i ara Sant Cugat ja té més de 75.000 habitants. Segons Suriñach, la dinàmica de creixement de la població és més alta que la mitjana catalana. Suriñach ha concretat que el districte de Mira-sol és el que més creix en habitants.

La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, ha destacat la necessitat d'aquest tipus d'estudis.

Marta Subirà

Permet observar com som i com evolucionem. D'aquesta manera podem prendre decisions sobre la ciutat.


El Butlletí Econòmic també constata que el sector immobiliari és el que té més treballadors, tot i que denota una davallada respecte l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.