El primer Viena a la ciutat ja ha obert les portes al públic


  • Comparteix:

L'establiment de menjar ràpid Viena ha obert aquest dilluns les portes a Can Maristany, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat. La cadena, de capital 100% català, té la voluntat d'arrelar-se a la vida santcugatenca. L'establiment, ubicat a la plaça de Lluís Millet, té 700 metres quadrats.

La cadena de menjar ràpid Viena ha inaugurat aquest dilluns el seu primer establiment a Sant Cugat. En la inauguració, la directiva de Viena ha estat acompanyada per bona part dels regidors de l'equip de govern en funcions i per l'alcalde electe, Lluís Recoder.

Amb aquest establiment, la cadena catalana fa una clara aposta per Sant Cugat tant a nivell comercial com a nivell social.

Segons el director general de Viena, Xavier Sànchez, un dels trets característics de l'empresa és participar de la vida cultural i social dels llocs on s'ubiquen.

Xavier Sànchez

Un dels trets característics del Viena és que ens intentem arrelar als llocs on som presents i Sant Cugat no n'ha de ser una excepció.


Un altre dels trets característics de la empresa Viena és recuperar antics edificis significatius. En el cas de Sant Cugat, l'empresa catalana ha triat Can Maristany per ubicar el primer establiment a la ciutat. Amb una superfície de 700 metres quadrats, el local manté els elements estructurals i altres de significatius com la llar de foc, un tros de paviment, les vidrieres i alguns llums, entre d'altres.

Escoltem alguns dels primers clients de l'establiment.

Clients Viena

És molt maco, és un canvi que llueix l'edifici. / Estava fet malbé i s'ha reconstruit tal com era. / S'ha aporfitat l'entorn i segueix la filosofia de Viena.


L'establiment de Sant Cugat és el número 26 de la cadena de menjar ràpid. A Can Maristany, hi treballaran 40 treballadors amb contracte fix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.