El Financial Times destaca la potencialitat de Sant Cugat per atraure empreses


  • Comparteix:

El diari econòmic Financial Times destaca en un article el potencial de Sant Cugat a l'hora d'atraure empreses multinacionals. El rotatiu britànic posa com a exemple l'empresa nordamericana Hewlett Packard, amb seu a la nostra ciutat, com a model de companyia que després d'una època de crisi ha resorgit i ha acabat potenciant la seu catalana amb una producció de valor afegit.

El prestigiós diari econòmic ha publicat aquest dijous un reportatge on destaca el paper de pol econòmic i empresarial que té la nostra ciutat en el conjunt d'Europa.

El diari posa com exemple la trajectòria de Hewlett Packard com a empresa que ha estat capaç d'instal·lar-se a Sant Cugat, superar una crisi i resorgir sense haver de deslocalitzar la producció. El Financial Times explica també que després de la reconversió d'HP, altres companyies internacionals han establert les seves seus a Sant Cugat com Winterthur, Pfizer i Sharp.

Segons el diari, la nostra ciutat és una bona àrea dins el conjunt d'Europa per acollir aquest tipus de multinacionals que busquen plataformes logístiques i facilitats per al seu desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.