L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir reprèn l'activitat


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants del Barri del Monestir ha reprès l'activitat després de sis mesos de reflexió i no descarta tornar a formar part de la Federació d'Associacions de Comerciants abans de final d'any. Les subvencions concedides per l'Ajuntament han propiciat que l'entitat hagi pogut superar la crisi i torni a preparar activitats per dinamitzar el comerç del barri.

Les demandes fetes per l'associació per mirar de tornar a l'activitat i a les que ha donat resposta l'Ajuntament han estat més ajudes econòmiques i poder comptar amb una secretària exclusiva per a l'associació. L'entitat també compta amb una nova seu social a l'avinguda de Cerdanyola.

Ho explica el president de l'Associació de Comerciants del Monestir, Jaume Valls.

Jaume Valls

Vam demanar una ajuda per poder tenir una secretària a l'associació per a fer visites i socis. També tenim un nou local social a l'avinguda de Cerdanyola.


Els comerciants del Monestir també han obtingut més assessorament en matèria de campanyes, suport que rebran de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament i que es pot complementar amb les iniciatives de la Federació. Aquest fet obre les portes a la reintegració de l'entitat a la Federació d'Associacions de Comerciants abans de final d'any. Jaume Valls.

Jaume Valls

És una cosa que han de decidir tots els socis però jo no descarto que a final d'any poguem tornar a formar part de la Federació.


Un cop recuperada l'activitat, l'associació ha preparat un seguit d'actes per Festa Major entre els quals hi destaca la Botiga al Carrer, dos concerts a l'avinguda de Cerdanyola i al carrer de la Creu i un concurs d'aparadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.