Europastry prepara la sortida a borsa per després de l'estiu


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Europastry, líder en massa congelada, prepara la sortida a borsa per després de l'estiu. La multinacional propietat de la família Gallés, tercera a Europa en facturació, no ha aclarit l'objectiu ni el percentatge que pretén col·locar al mercat. La companyia vol superar enguany els 300 milions de facturació.

La intenció d'Europastry està condicionada a l'evolució dels mercats financers i suposa reprendre una idea que ja tenia fa set anys, quan ho va descartar pel mal moment borsari que es vivia.

Europastry es dedica a la producció i distribució de massa congelada per a professionals i cadenes de distribució amb les seves marques Fripan, Frida i Yaya Maria.

Actualment, la companyia ven els seus productes a 18 països d'Europa, Amèrica i el Japó, i col·loca el 15% de les vendes totals a l'exterior. Té una plantilla de 2.200 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.