Els comerciants esperen una bona temporada de rebaixes per liquidar estocs


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants augura una bona temporada de rebaixes d'estiu després d'unes vendes satisfactòries durant la present campanya. Les rebaixes, que han començat aquest diumenge, s'allargaran fins el 31 d'agost. Els comerciants esperen liquidar tots els estocs de la temporada, sobretot en el sector tèxtil i de la llar.

Els comerciants de la ciutat destaquen que, després d'una bona temporada de vendes, la campanya de rebaixes d'estiu acabarà de liquidar tots els estocs que encara queden a les botigues.

La vocal de la Federació de Comerciants, Bea Martínez, explica quina previsió fan de la temporada de rebaixes.

Bea Martínez

La campanya no ha anat malament. Pensem que fins al dia 15 de juliol la venda de rebaixes pujarà molt i després la venda es començarà a estancar.


La roba per a home i dona, la roba infantil i el sector de la llar seran els sectors que gaudiran d'uns descomptes més alts, ja que és necessari liquidar tot el que queda de temporada.

Escoltem Bea Martínez.

Bea Martínez

Els descomptes començaran des del 10% i aniran pujant fins al 70%. Cal pensar que interesssa esgotar tot el que queda de temporada.


Els comerciants de la ciutat reiteren la necessitat de fidelitzar els compradors amb els comerços de la ciutat, ja que molts santcugatencs encara es desplacen fins a Barcelona a l'hora de fer les compres de rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.