Sant Cugat, segona ciutat amb el preu del metre quadrat usat més car


  • Comparteix:

El preu de la vivenda usada a Sant Cugat ha registrat un descens del 5,1% en el segon trimestre de l'any. Segons un informe del portal immobiliari Idealista.com, el cost del metre quadrat a la ciutat passa dels 4.863 als poc més de 4.600 euros. Tot i el descens, Sant Cugat es manté com a segona ciutat de Catalunya amb el preu per metre quadrat de segona mà més car, només per darrera de Barcelona.

Barcelona veu com el preu de l'habitatge usat cau un 1,3% i passa dels 4.888 als 4.825 euros el metre quadrat, tot i que es manté un trimestre més al capdavant de la llista. La tercera ciutat amb el preu d'habitatge de segona mà més car del país és Sitges, que passa dels 4.719 als 4.609 euros el metre quadrat, amb un descens del 2,3%.

Segons Idealista.com, Sant Cugat és la tercera ciutat de Catalunya amb el descens de preu més acusat només per darrera de Viladecans amb un descens del 8,1% i de Sant Boi de Llobregat, amb un 5,3%. Les ciutats de l'entorn registren un descens més contingut amb descensos de l'1,5% a Rubí, l'1,4% a Sabadell i el 0,7% a Terrassa.

Pel que fa a les ciutats que registren un increment del preu de l'habitatge de segona ma, Igualada és la primera amb un 5,1%, seguida de Sant Feliu de Llobregat amb un 3%, Vilanova i la Geltrú amb un 2,5%, Castelldefels i Esplugues de Llobregat amb un 1,1% i el Prat del Llobregat amb un 0,4%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.