L'Ajuntament estudia com afectarà el nou IAE als pressupostos municipals


  • Comparteix:

L'àrea d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament està treballant amb la Federació de Municipis per analitzar com afectarà el nou IAE als comptes municipals. L'equip de govern està preparant els pressupostos del 2003 amb la seguretat que, substancialment, es mantindrà el nivell d'ingressos dels municipis.

El tinent d'Alcalde de Promoció Econòmica ha puntualitzat que la modificació de l'impost d'Activitats Econòmiques encara NO ha entrat en vigor, sinó que només ha començat el seu tràmit parlamentari. Per això, segons Martí Garcia, encara és massa d'hora per saber com afectarà la supressió d'aquest impost a cada ajuntament:

Martí Garcia

El govern ha assegurat que obtindrem el finançament per altres mitjans, i és precipitat dir com ens afectarà


El tinent d'alcalde descarta que s'apugin altres impostos, com l'IBI, per compensar la supressió de l'IAE. Segons Garcia, la supressió de l'iAE és un pas endavant perquè aquest era un impost injust. Martí Garcia ha assegurat que la nova llei permetrà dur a terme la segona descentralització que ha engegat el Partit Popular.

Martí Garcia

La supressió de l'IAE és un pas endavant, perquè es un impost injust


Segons el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, els ajuntaments han de treballar per aconseguir que el text final de la futura llei doti els ens locals d'un major finançament, i d'aquesta manera les administracions municipals puguin oferir més serveis als seus ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.