El Gremi d'Hostaleria de la ciutat s'adhereix als gremis del Vallès Occidental i Barcelonès


  • Comparteix:

El Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat ja forma part del Gremi de Restauració del Vallès Occidental i de la Federació de Gremis de Barcelona (FIR). Amb l'adhesió el gremi local té l'objectiu de potenciar els establiments de la ciutat i d'aquesta manera poder donar un millor servei als clients.

Amb el nou marc el gremi de Sant Cugat comptarà amb assessorament legal per tal de complir les exigències de la legislació i podrà oferir formació específica en l'àmbit de la restauració. Sant Cugat és el desè municipi adherit al gremi de Restauració del Vallès i Barcelonès, que representa 1.300 establiments.

Sant Cugat té prop de 300 establiments d'hostaleria i restauració que donen feina, directament o indirectament, a més de 1.700 persones i que suposen una facturació anual d'entre 48 i 50 milions d'euros a l'any. Amb aquestes xifres, el president del Gremi de Restauració del Vallès Occidental i de la FIR, Enric Gené, ha destacat la importància de l'adhesió de Sant Cugat.

Enric Gené

L'aportació de Sant Cugat és una aportació molt important a la comarca perquè té 300 establiments que generen 1.700 llocs de treball i una facturació d'entre 48 i 50 milions d'euros.


Respecte a l'ampliació d'horaris d'obertura de terrasses el Gremi d'Hostaleria ha confirmat que l'Ajuntament ja els ha comunicat un nou horari i que només manca la comunicació oficial per part del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.