L'ITV de Sant Cugat incrementa les revisions un 25% al juliol


  • Comparteix:

L'estació santcugatenca d'ITV fa un 25% més d'inspeccions durant el mes de juliol. La proximitat de les vacances incrementa fins a 250 els vehicles que passen la revisió cada dia. Els defectes més habituals en els automòbils es troben als frens, als pneumàtics, la senyalització i la contaminació.

L'estació d'ITV Applus, ubicada a la carretera de Rubí, ha incrementat fortament el ritme de treball durant aquest mes de juliol. Així, dels 200 vehicles de mitjana al dia que s'han revisat durant els sis primers mesos de l'any s'ha passat als 250 automòbils diaris d'aquest mes de juliol.

Així ho ha confirmat el cap de l'ITV de Sant Cugat, Celso Gomis, al magazín '25 graus' d'aquesta emissora.

Celso Gomis

A l'ITV de Sant Cugat hem revisat 61.000 vehicles des del gener. S'ha passat de 200 a 250 vehicles durant el mes de juliol.


Gomis ha dit que els defectes més detectats a les revisions són de frens i de pneumàtics, entre d'altres.

Celso Gomis

Normalment, encara que es fan revisions abans de venir a l'ITV, trobem defectes a frens, pneumàtics, senyalització i contaminació.


Celso Gomis ha explicat que la planta ha fet 230.000 inspeccions des de la seva inauguració a principis de 2003. La majoria de clients són de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.