Un nou estudi situa Sant Cugat com la ciutat amb la vivenda de segona mà més cara


  • Comparteix:

Sant Cugat és la ciutat catalana amb el metre quadrat de la vivenda de segona mà més car i la segona més cara d'Espanya, per sobre dels 5.300 euros, segons un estudi de l'índex immobiliari Fotocasa.es. La demarcació de Barcelona se situa com la segona província més cara de l'Estat, amb 4.335 euros per metre quadrat.

El preu del metre quadrat de la vivenda de segona mà a Espanya s'ha situat sobre els 2.922 euros al més d'agost, un 2,7% més que fa un any. L'índex immobiliari Fotocasa.es, encarregat de l'estudi, també recull que l'increment respecte el mes precedent és de només un 0,2%.

La llista de les ciutats més cares de l'estat pel que fa vivenda de segona mà continua encapçalada per San Sebastián, amb 5.330 euros el metre quadrat, seguida de Sant Cugat, amb 5.325 euros, i Sitges, on el metre quadrat té un preu de 5.300 euros.

Barcelona se situa com la segona província més cara de l'Estat amb 4.340 euros per metre quadrat, per darrera de Guipúzcoa (4.540 euros) i per davant de Vizcaya (4.250 euros).

Un estudi de xarxa immobiliària Comprarcasa constatava a mitjans de juliol que els preus dels pisos de segona mà a Sant Cugat van deixar de créixer el segon trimestre de l'any. Les dades precisaven aleshores que la nostra ciutat era ja la població amb els preus més alts de la perifèria barcelonina, amb un cost mitjà d'uns 5.200 euros per metre quadrat, uns 100 euros per sota del que xifra l'estudi actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.