Esade, la millor escola de negocis del món per segon any consecutiu


  • Comparteix:

Esade és la millor escola de negocis del món per segon any consecutiu, segons un estudi de 'The Wall Street Journal'. El document revela que l'escola de negocis que arribarà a Sant Cugat el curs vinent és el millor centre del món per 'la integritat i capacitat de treball en equip' dels seus titulats de MBA.

El director general d'Esade, Carlos Losada, ha destacat la importància d'aquesta classificació no només perquè suposa un 'reconeixement al treball d'Esade', sinó també perquè és un 'reflex de l'opinió del mercat'.

Per darrera de l'escola catalana han quedat la suïssa IMD, la britànica London School of Economics i la mexicana Instituto Panamericano de Alta Dirección de Empresa.

A Sant Cugat, Esade entrarà en funcionament el curs vinent. El campus, amb una inversió de 70 milions d'euros, comptarà amb 19.800 m2 dedicats a l'àmbit universitari i 26.800 m2 destinats a un parc empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.