El simposi sobre golf que ha acollit el CAR posa de manifest que aquest esport aporta riquesa


  • Comparteix:

La instal·lació de camps de golf a les ciutats, com en el cas de Sant Cugat, pot ser font de riquesa si se saben aprofitar les seves possibilitats. Així s'ha posat de manifest en el 'Segon Simposi de Golf, Aigua i Medi Ambient ' que ha aplegat representants del món del golf de Catalunya i l'Estat al Centre d'Alt Rendiment Esportiu.

Les instal·lacions del CAR de Sant Cugat acullen fins dissabte aquest simposi sobre les relacions entre golf i medi ambient. L'alcalde, que ha participat en la inauguració, ha destacat que Sant Cugat té una relació privilegiada amb el golf ja que la ciutat ha sabut aprofitar els beneficis econòmics que pot aportar una instal·lació d'aquestes característiques:

Lluís Recoder

La relació de la nostra ciutat amb el golf ha estat molt positiva. El golf atrau turisme i crea riquesa.


Lluís Recoder ha instat els organitzadors a fer públiques les conclusions d'aquesta trobada per poder allunyar les reticències que hi ha entorn, sovint, dels camps de golf, especialment al Vallés Occidental.

Per la seva banda, Carles Rosal, president de la Federació Catalana de Golf, ha explicat que aquestes instal·lacions esportives són beneficioses per la societat si els aspectes mediambientals estan ben lligats:

Carlos Rosal

Els directius del golf a Catalunya ens esforçarem a fer entendre que el golf és bo a aquells que tenen una idea obsessiva sobre els efectes perniciosos


Recordem que Sant Cugat es va convertir en la primera ciutat de Catalunya el 1914 en comptar amb un camp de golf. El 1984 es va inaugurar el primer camp de golf públic a Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.