Poalgi estudia instal·lar a Sant Cugat un centre logístic


  • Comparteix:

L'empresa Poalgi, dedicada a la fabricació i comercialització d'aigüeres sintètiques, estudia la compra d'una instal·lació a Sant Cugat per construir un centre de distribució de productes. La inversió de Poalgi seria de 500.000 euros. La companyia també contempla Granollers, al Vallès Oriental, com a alternativa per instal·lar la distribuidora.

Segons els responsables de l'empresa, el centre logístic entraria en funcionament al febrer, després de finalitzar alguna de les negociacions que ja estan a punt de tancar-se.

A Catalunya, actualment es venen unes 40.000 aigüeres i Poalgi vol arribar a vendre 12.500 al 2011, aconseguint el 30% del mercat català. El gerent de Poalgi, Ángel Mínguez, explica els objectius empresarials.

Àngel Mínguez

En l'horitzó del 2011, volem tenir una implantació del 30% del mercat català, venent 12.500 unitats.


L'empresa ha explicat que l'objectiu del 2011 és que el mercat català aporti el 50% de la facturació d'aigüeres de Poalgi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.