Sant Cugat ja no és la ciutat amb la vivenda usada més cara de la província de Barcelona


  • Comparteix:

El preu per metre quadrat de la vivenda de segona mà a la ciutat baixa un 0'3% en aquest trimestre, segons un estudi del portal immobiliari 'idealista.com'. L'informe revela que Sitges pren el relleu a Sant Cugat al capdavant de les ciutats amb el preu de la vivenda usada més alt. Les xifres confirmen la tendència a la baixa dels preus de l'habitatge a nivell estatal.

La desacceleració en la venda d'immobles està provocant un lleuger descens del preu de la vivenda. A Sant Cugat l'habitatge de segona mà ha patit una baixada del 0'3%, segons un estudi realitzat per 'idealista.com'. Això ha fet que Sitges esdevingui la ciutat de la demarcació de Barcelona amb el metre quadrat més alt.

El director de la zona nordest d'idealista.com', Eduard Andreu, ha explicat que aquest és un fenomen a nivell estatal.

Eduard Andreu

Sant Cugat no escapa de la tendència global de moderació de preus, provocada per 10 anys continuats de pujades sostingudes i molt fortes en el preu de la vivenda.


Mentre a la demarcació de Barcelona la tendència és a la baixa, Girona i Lleida han experimentat increments en el preu del metre quadrat d'entre 0'2% i el 1'1%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.