Grup XXI prepara la seva sortida a borsa a través d'una empresa de vidres


  • Comparteix:

El grup d'empreses Grup XXI prepara la seva sortida a borsa amb l'adquisició de la majoria d'accions de la companyia de vidres Celo. El hòlding santcugatenc s'ha fet amb el 92% de les participacions i en breu realitzarà una opa per comprar la totalitat del capital social de l'empresa, que passarà a anomenar-se Celo XXI. L'operació cerca l'ampliació de recursos per encarar el pla estratègic del 2008 al 2010.

Celo XXI és la nova corporació financera que neix de l'adquisició de Celo per part de Grup XXI. Per ara, el grup santcugatenc ha comprat el 92% de les accions de la companyia dedicada a la fabricació mecànica del vidre, però al llarg d'aquest mes es farà amb la totalitat de les accions a través d'una oferta pública d'adquisicions. La intenció és sortir a borsa per augmentar el capital social i financer i fer crèixer els recursos de la companyia.

El conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila, explica que ara és el moment de crèixer.

Santiago Vila

Per crèixer calen recursos i incorporar-los en el moment oportú. Amb aquesta operació volem desenvolupar i crèixer en les nostres activitats, continuar fent el que sabem fer.


Quan es completi l'adquisició i la sortida al mercat bursari, totes les activitats de Grup XXI se situaran sota el paraigua de la nova corporació Celo XXI. El hòlding mantindrà la seva presència en els mateixos sectors que fins ara: l'immobiliari, els centres de salut i l'aviació corporativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.