L'equip de govern prepara un marc pressupostari per tot el mandat


  • Comparteix:

L'equip de govern prepara un marc pressupostari per als propers quatre anys que endarrerirà l'elaboració dels comptes per a l'exercici 2008. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat que aquesta és una novetat respecte elaboracions pressupostàries anteriors que estaven tancades a 1 de gener. Joly ha remarcat que encara estan per decidir les prioritats i els punts estratègics per a la ciutat.

Tot sembla indicar que Sant Cugat iniciarà l'any 2008 sense tenir tancat els pressupostos anuals. Segons el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, enguany s'està treballant de cara a un horitzó plurianual. Joly ha avançat, en aquest sentit, que s'està enllestint un 'mapa general' que tingui en compte els pressupostos a quatre anys vista.

Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jordi Joly

La novetat és que estem fent un mapa general de tot el mandat i això farà que no tinguem els pressupostos de 2008 a 1 de gener.


Joly ha afegit que estan treballant en diferents mapes estratègics que han d'arribar a lligar el pressupost final de 2008 i dels propers anys.

Jordi Joly

Treballem en diferents mapes estratègics per al futur de la ciutat.


La intenció de l'equip de govern és no alterar la pressió fiscal i incrementar un 4 o 5% els ingressos. D'altra banda, Joly ha explicat que se seguirà amb la tendència d'incrementar el pressupost de lliure disposició per als districtes, tot i que no ha apuntat quin serà aquest augment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.