Incertesa a Delphi per la substitució del director general


  • Comparteix:

La planta santcugatenca de Delphi ha substituït al director general de l'empresa, Francesc Varela. D'aquesta manera, el francès Christoph Lefevre ha passat a treballar, des d'aquest dijous, al capdavant de la seu que la companyia nord-americana té a la nostra ciutat. Pel comitè d'empresa la substitució de Varela ha estat una 'sorpresa'.

El fins ara director general de Delphi a Sant Cugat, Francesc Varela, ha estat substituït del seu càrrec al capdavant de la planta santcugatenca per raons que encara es desconeixen.

Un dels membres del comitè d'empresa, Jordi Casas, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que a la fàbrica no s'esperava aquesta decisió. Segons Casas l'anunci ha causat 'incertesa' entre els treballadors tot i que ha remarcat que la substitució de Varela no ha d'incidir en el futur de la planta.

Jordi Casas

Ha causat sorpresa perquè no s'esperarva i una mica d'incertesa, però això no ha d'insidir en el paper que havia de jugar la nostra planta dins de Delphi.


Des del comitè d'empresa desconeixen les raons d'aquesta decisió. En aquest sentit, Casas ha explicat que totes les possibles explicacions que es puguin donar fins el moment són només 'especulacions'. Casas ha avançat que en els propers dies es concretaran els motius.

Jordi Casas

La nostra planta és especialista en especulacions. He parlat amb el senyor Valera i no em va concretar els motiu. Ara hem d'esperar el que ens explica el director general.


El nou director general de Delphi Sant Cugat és Christoph Lefevre que actualment treballava a França i que ja havia tingut contacte amb la seu de Delphi a Sant Cugat com a director de producció.

Al mes de juliol l'empresa va obrir una nova planta a Romania on es fabriquen els mateixos productes que a la planta santcugatenca. Tot i la posada en funcionament d'aquesta nova fàbrica, des de la seu santcugatenca veuen amb tranquil·litat la continuïtat de la multinacional al municipi. L'aleshores president del comitè d'empresa, Jordi Casas, apuntava el passat mes de febrer que la bomba d'injecció per a motors dièsel que es fabrica a la nostra ciutat té garantida la continuïtat, com a mínim, fins el 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.